Starity

Chris Evans és Minka Kelly újra együtt?

2015. szeptember 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik továbbra sincs vége a se veled-se nélküled kapcsolatnak, ugyanis a színészpárost ismét együtt kapták lencsevégre egy meghitt séta során.

hirdetés
Chris Evans és Minka Kelly újra együtt?

Chris Evast és Minka Kelly-t a hétvégén Nyugat-Hollywoodban kapta lencsevégre egy szemfüles paparazzo, amint éppen közös kutyáikat sétáltatta az évek óta se veled-se nélküled kapcsolatban őrlődő páros.

A két színész 2007-ben kezdett randizgatni, de a kezdeti fellángolás elmúltával szakítottak. Ezt követően 2012-ben melegítették fel először kapcsolatukat, ám 2013-ban ismét külön utakon folytatták. A hétvégi meghitt sétájukra azonban magukkal vitték házi kedvenceiket is, melynek során a képek tanúbizonysága szerint jól érezték magukat, ám mindeddig hivatalosan nem erősítették meg, hogy újra együtt lennének vagy csupán egy közös program hozta össze őket.

Evan legújabb filmje, a Before We Go nemrégiben került a mozikba az Egyesült Államokban, melyben egy romantikus férfit alakít. Szerepéről így nyilatkozott az E! News-nak adott interjújában: Amit a legjobban szerettem a karakteremben az az, hogy szerelmes volt. Mindene megvolt, amire vágyott, aztán elveszített mindent. Azt hiszem, nagyon mélyen érintette a veszteség fájdalma. És igen, minden bizonnyal én is éltem már át hasonlót, amikor igazán jó dolgokat birtokoltam az életben, de aztán változtattam, fejlesztettem vagy hagytam felnőni őket. Néha az ember nem is tudja mi van a birtokában, amíg el nem veszíti. Néha azonban szükség van a változásra.

Az Evant faggató riporter fejében szöget ütött a gondolat, hogy esetleg Minkával való kapcsolatára asszociál a színész, így rákérdezett a magánéletére is, melyről így fogalmazott az Amerika kapitány szerepében is tetszelgő híresség: Egek, képtelen vagyok az életemről gondolkozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek