Starity

Sienna Miller nem érzi magát elég jónak

2015. szeptember 09. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sienna Millert választotta októberi címlaplányának a brit Vogue magazin, a lapnak adott interjújában pedig arról mesélt, hogyan éli meg az anyaságot.

hirdetés

Valósággal sugárzik a 33 éves Sienna Miller az októberi Vogue magazin címlapján, ám mint elárulta, izgalmakban és érzelmekben bővelkedő év áll mögötte, hiszen egyaránt történtek vele jó és rossz dolgok. Anyaként jelenleg a legboldogabb időszakát éli hároméves lánya, Marlowe mellett, ám örömét nagyban beárnyékolta, hogy nemrégiben úgy döntöttek párjával, Tom Sturridge-dzsal, hogy külön utakon folytatják.

Fotó: Vogue

Minden változik körülöttem. Határozottan ez volt életem legvacakabb éve, ugyanakkor a legcsodálatosabb is. A Yin és Yang mindig jelen van. Úgy érzem, hogy amikor felülemelkedek az egyik területen, olyankor nehéz kordában tartani a másikat, és fenntartani az egyensúlyt – vallotta a színésznő utalva arra, hogy míg szakmájában sikeres, addig a párkapcsolata zátonyra futott.

Természetesen az anyaság is nagyban foglalkoztatja Siennát, hiszen kislánya abban a korban van, amikor még rengeteg odafigyelésre van szüksége, ugyanakkor elindult a szocializálódás útján, hiszen édesanyja visszatért a munkájához, így nem lehet mindig mellette.

Határozottan a leghihetetlenebb tapasztalat az életben az, ha gyereked van, ugyanakkor van, hogy hirtelen egy hatalmas káoszban találod magad, és az ki tud meríteni rendesen. Ha felfeküdnék erre az asztalra, szó szerint álomba is merülnék rögtön – mondta nevetve a szőke szépség, majd így folytatta: Szeretném könnyebben kezelni a dolgokat, és még szuperebbé válni, bár az ember soha nem érzi magát elég jónak, még akkor sem, ha az is.

A kislánya a mindene (Fotó: Instagram/Sienna Miller)

Sienna végül is belátta: szülőnek lenni korántsem könnyű, pláne egyedülálló szülőnek lenni. Még ő maga is csak próbál beleszokni a szerepbe, de ahogyan egy barátja megerősítette korábban: volt párjával, Tommal továbbra is barátok maradtak, és tisztelik egymást szülőként és barátként egyaránt, ám úgy látták jónak, hogy ami nem megy, azt nem érdemes erőltetni. 

A pár egyébként nem sokkal azután jött össze, hogy Sienna szakított Jude Law-val 2011 februárjában, ám úgy tűnik, túl gyorsan ugrott bele az új kapcsolatba kapcsolatba és a gyerekvállalásba, talán ezért is lehetséges, hogy Tommal való kapcsolata nem bírta ki az idő próbáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek