Starity

Dalpremier: Bring Me The Horizon - Avalanche

2015. szeptember 09. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú várakozás után végre megérkezett a Bring Me The Horizon legújabb albumának utolsó előfutára!

hirdetés
Dalpremier: Bring Me The Horizon - Avalanche
Fotó: Alternative Press

Megkezdődött a visszaszámlálás, ugyanis már csak órák vannak hátra a Bring Me The Horizon ötödik stúdióalbumának megjelenéséig, melyet szeptember 11-én dob piacra a sheffieldi csapat. A korong egyébként a That's The Spirit címet viseli, és 11 szerzemény került elhelyezésre rajta, többek között a már korábban bemutatott Drown, a Happy Song és a Throne.

Érdekesség, hogy az albumot Görögországban, Santorinin rögzítették a srácok, és némi spórolás reményében a csapat frontembere, Oliver Sykes és Jordan Fish billentyűs látta el a produceri feladatokat. A korábbitól eltérő hangzávilág érdekében a zenekar olyan csapatoktól merített ihletet, mint a Linkin Park, a Muse, a Metallica és a Lamb Of God, mely minden valószínűség szerint nyomon követhető lesz a várva várt lemezen.

Az album negyedik előhírnökeként ma debütált a BBC jóvoltából az Avalanche címet viselő kissé depresszív szerzemény, mely a That's The Spirit eddig megismert dalait tekintve az egyik legkiemelkedőbb alkotás Oliék legújabb művén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek