Starity

Milliókat nyert a totón VV Aurélió

2015. szeptember 10. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bármibe is fog, Fortuna kíséri útján a Való Világ hatodik szériájának győztesét.

hirdetés
Milliókat nyert a totón VV Aurélió
Fotó: RTL Sajtóklub

Tizennégy meccs kimenetelét tippelte meg helyesen a 23 éves valóságshow-sztár, így több mint kétmillió forintot tehetett zsebre. Örömét a Blikk-kel osztotta meg, és bevallotta, hogy édesapjával közösen töltötték ki a szelvényt, miután beváltottak egy korábbi nyereményt a totózóban.

Édesapám azt mondta, töltsünk ki közösen egy szelvényt, én meg belementem. Aztán amikor ma reggel azzal a hírrel keltett fel, hogy nyertünk, egyszerűen nem hittem a fülemnek. És persze a legjobb az egészben, hogy mi voltunk az egyetlenek, akik helyesen tippeltek, így nem oszlik meg a nyeremény, hanem az összes pénz a mi zsebünkbe vándorol – vallotta a sztár, és a félreértések elkerülése végett arról is szót ejtett, hogy igyekszik okosan bánni a pénzzel.

Bevallom, a VV-s nyereményemből is van még, mert befektettem azt az pénzt, úgyhogy ennek is meglesz a helye. Mondjuk pár százezret biztosan elköltök majd ruhákra, mert már régóta nem voltam az Armaniban – mondta nevetve a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor keretein belül a dzsungelt is megjárt Aurélió.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek