Starity

Selena ideges új albuma miatt

2010. szeptember 21. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez legújabb albuma nemsokára megjelenik, ami már nem várhat, hiszen több millió rajongója kíváncsi új szerzeményire. A tinisztár beismerte, hogy nagyon boldog, de egyben ideges is új lemeze miatt.

hirdetés
Selena ideges új albuma miatt

Selena Gomez, a 18 éves színész-énekesnő legújabb albuma nemsokára kapható lesz a boltokban A Year Without Rain ('Egy eső nélküli év') címmel, melyet már izgatottan vár több millió tizenéves rajongója, akik nagyon nagy sikerre számítanak. De vajon Selenának mi a véleménye új lemezéről? „Nagyon sokat dolgoztam az új albumomon, és  most igazán boldog vagyok, hogy nemsokára meg is jelenik. Viszont  nagyon ideges is. Annyira akartam ezt az albumot, hogy meg is feledkeztem arról, hogy mi lesz, ha jön be a várva várt sikere.” – mondta a Disney-sztár.

Selena még arról is beszélt, hogy tényleg nagyon sok munkájukba telt ez az új album, hiszen amikor új lemezén dolgozott, akkor forgatták mozifilmjeit is, a Ramona & Beezust és a Monte Carlót. „Nem mondanám, hogy nehéz, inkább azt, hogy igazán trükkös volt.” – folytatta.

A rajongók szerint azonban Selnek nincs miért izgulnia, mert mindig is szeretni fogják a Wizards of Waverly Place Alexét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek