Starity

Így tartja formában magát Kaley Cuoco-Sweeting

2015. szeptember 11. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Shape magazin az Agymenők sztárját választotta októberi címlaplányának, Kaley pedig arról mesélt az őt faggató riporternek, hogy milyen praktikákat vet be fittsége megőrzése érdekében.

hirdetés

1. A Lassú víz partot mos-mondás híve. Sosem dolgoztam túl keményen azért, hogy egy-egy alkalomra jól nézzek ki, de nem is éheztettem magam, vagy gyilkoltam a testemet különböző gyakorlatokkal. Általában lassan haladok, ezt a tempót érzem hosszú távon kifizetődőnek.

2. A jógára esküszik. Évekbe telt, mire kitapasztaltam, mely gyakorlatokra van szüksége a testemnek, hiszen ami a barátaimnak beválik, nem biztos, hogy nálam is nyerő. A heti öt nap jóga teljesen megváltoztatta a testemet. Imádom minden típusát és azt, amilyen izmokat képes varázsolni. Egyszerre szexi és szép. 

3. Felhagyott azzal, hogy úgy étkezzen, mint teniszező férje, Ryan Sweeting. Ahogy öregszem, úgy változik meg a testem tápanyagfelvétele is. A férjem, Ryan nagyon sokat eszik. Az esküvőnket követő első időkben nagyon szórakoztató volt ugyanúgy étkezni, mint ő. Rászoktunk az éjszakai nassolásra. Az ágyunk melletti éjjeliszekrények fiókjai tömve voltak édességgel. Egy idő után azonban arra eszméltem, hogy rendszertelenül és ésszerűtlenül eszem. Azért ettem, mert ő is evett, és ezzel több száz felesleges kalóriát vittem be anélkül, hogy tudomást vettem volna róla. Szóval ennek mindenképp véget kellett vetnem.

4. Néha megenged magának egy-egy bűnözős napot. Szükségem van arra, hogy legyen egy-egy nap, amikor bűnözhetek. Amikor tudom, hogy egész héten ügyes voltam, eljön a vasárnap, és a medencénél iszogatok és pizzázok. Aztán hétfő reggel felébredek, elkészülök, és nekivágok egy újabb hétnek. 

5. Megjutalmazza magát. Nem hangzik soknak, de közel három kilót adtam le az utóbbi három hónapban. Minden, amit kívülről látsz, megváltoztatott engem. Most látom csak a változást, amikor a tükörbe nézek, és nem akarok visszahízni, különösen, amikor azt hallom, hogy a férjem megjegyzi: »Lenyűgözően festesz!«

Fotó: Shape Magazine
Fotó: Shape Magazine
Fotó: Shape Magazine
Fotó: Shape Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek