Starity

Németh Kristóf szeretőt tart

2010. szeptember 21. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két konkurens csatorna sztárjai, Németh Kristóf és Szabó Zsófi kusza szerelembe keveredtek. Természetesen csak egy szerep erejéig habarodtak egymásba.

hirdetés
Németh Kristóf szeretőt tart

A Jóban Rosszban sorozat Bettije és a Barátok közt Gézája a főszereplője Gergely Róbert legújabb darabjának. Az énekes-rendező egy francia darab, a Francia négyes, avagy négyen a kanapén című előadásra kérte fel a színészeket.

A mű egy bonyolult házasság végéről, illetve két még bonyolultabb szerelem kezdetéről szól. A darabban mindössze 5 szereplő van. Németh Kristóf és Szabó Zsófi mellett még olyan hazai színészek tűnnek fel benne, mint Gregor Bernadett vagy Szabó Máté

Gergely Róbertet nem érdekli, hogy a két főszereplője két különböző csatornánál dolgozik, hiszen a cél a közönség szórakoztatása, és úgy véli, így még nagyobb rajongótábora lehet a műnek. 

Kristóf nagyon örül, hogy Zsófival szerepelhet, és a következőket mondta: „Gyerekkora óta ismerem Zsófit, hiszen olyan szerencsés vagyok, hogy az édesapját, Szabó Gyulát a barátomnak mondhatom. Végignéztem, ahogy felnő a lánya, és ő is a színészetet választja.”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek