Starity

Utolsó évadával tér vissza a Violetta

2015. szeptember 11. 15:03   |   Szerző: Merlin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Violetta-rajongók legnagyobb örömére szeptembertől új részekben láthatjuk Martina Stoesselt.

hirdetés
Utolsó évadával tér vissza a Violetta
Fotó: Merlin

A főszereplő a sikeres európai turnéja után visszatér Buenos Airesbe, és ismét rengeteg őrületes kalandba keveredik. A színpadon csak úgy ragyog, de vajon hogy bír megbirkózni a valósággal? A rengeteg változás mellett egy új szereplő is felbukkan: Clement egy francia milliomos gyermeke, aki kétségbeesve szeretne csatlakozni a Stúdióhoz. Szembe kell szállnia édesapjával, aki azt akarja, hogy kisfiából üzletember legyen, neki azonban teljesen más tervei vannak.

A Disney két ráadásprogrammal is kedveskedik a nézőknek: az I ♥ Violetta című műsor jóvoltából a sorozat rajongóival tekintheted át a hét történéseit, valamint betekintést nyerhetsz a következő részek tartalmába is. Ezenkívül fantasztikus recepteket leshetsz el Angie konyhájából, ahol az ételeket a sorozat kivételes pillanatai inspirálják. A műsorvezető pedig nem más, mint Violetta nagynénje.

A sorozat 3. évadának premierje szeptember 21-én 18:00 órakor kerül adásba a Disney-csatornán, az I ♥ Violettát pedig a mai naptól kezdve minden pénteken 19:00-tól követheted nyomon. Angie konyhájába se felejts el betekinteni, ugyanis szeptember 1-jétől szeptember 18-ig minden hétköznap 17:45-től tűzi műsorára a csatorna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek