Starity

Elizabeth Olsen szerint a Polgárháború az eddigi legjobb Bosszúállók-film

2015. szeptember 11. 20:08   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő most először nyilatkozott a hamarosan megjelenő Amerika Kapitány 3-ról, az interjú során pedig a produkció főgonoszáról is szót ejtett.

hirdetés
Elizabeth Olsen szerint a Polgárháború az eddigi legjobb Bosszúállók-film
Fotó: Chris Nicholls / Fashion magazin

Elizabeth Olsent a Deauville-i Filmfesztivál keretei között tűntették ki a legjobb feltörekvő színésznőnek járó díjjal, a ceremóniát megelőzően pedig a francia Premiere weboldal egyik riporterével ült le egy rövid beszélgetésre, ahol szóba jött a 2016 tavaszán érkező Amerika Kapitány: Polgárháború című film is.

Szerintem ez lesz az eddigi legjobb Bosszúállókhoz kapcsolódó film. De komolyan. Nagyon várom már, hogy láthassam. Mindössze öt hét erejéig forgattam, míg a többiek hónapokig, szóval a legjobb részekről lemaradtam, de annyit elmondhatok, hogy Daniel Brühl fantasztikus színész. Ő alakítja a film főgonoszát és egyszerűen elképesztő – áradozott a színésznő kollégájáról, aki egyébként olyan produkciókban tűnt fel, mint a Hajsza a győzelemért és a Becstelen brigantyk.

Mikor arról kérdezték, miben másabb ez a film, mint a korábbi Bosszúállók- és Amerika Kapitány-filmek, Elizabeth így válaszolt: Ez a film ezúttal emberekről szól, és nem robotokról. Sokkal sötétebb hangvételű, mert az emberek gondolkodásmódjába merül bele, nem pedig robotok motivációját próbálja keresni.

Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016. május 6-án érkezik az amerikai mozikba, a produkció pedig ezúttal felvonultatja a Marvel-moziuniverzum apraja-nagyját – köztük Elizabeth Olsent is, aki ismét magára ölti Wanda Maximoff szerepét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek