Starity

Lena Meyer-Landrut feldolgozta Taylor Swift slágerét

2015. szeptember 12. 13:01   |   Szerző: Törpemókus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német énekesnő nemcsak az Eurovíziós Dalfesztivált, hanem a YouTube-ot is meghódította coverjeivel és különböző helyszíneken forgatott videóival, amiket saját, helloleni nevezetű csatornáján oszt meg.

hirdetés

Lena Meyer-Landrut 2010-ben nyerte meg német színekben Európa kedvenc TV show-ját, az Eurovíziós Dalfesztivált, azóta pedig négy stúdióalbummal, megannyi felkéréssel és számos díjjal is büszkélkedhet.

Legutóbbi nagylemeze, amit Crystal Sky címre keresztelt, 2015 májusában jelent meg. Ez az album kisebb-nagyobb változásokat és új színeket vitt Lena zenéjébe, ami néhány dal indie pop-szerű hangzásában nyilvánul meg. A legnagyobb sikernek a Traffic Lights örvend, amit a közel másfél milliós YouTube-os és a több mint tízmilliós spotifyos lejátszás is tanúsít.

2015. június 12-én indította el hivatalos, helloleni nevezetű YouTube-csatornáját, ahová különböző videókat tölt fel: utazással egybekötött koncertfelvételeket, sminktippeket, de még feldolgozásokat is más, világhírű előadóktól. Most ez utóbbival jelentkezett, méghozzá Taylor Swift Blank Space-ét hangszerelte át csapatával. A kisfilm fekete-fehér alapra épül és egy buszban forgatták.

Lena az éneklés mellett egyébként a németországi Voice gyerekverziójában tevékenykedik mentorként immáron harmadik éve és szinkronszínészként is kipróbálta magát.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek