Starity

Új EP-vel és klippel jelentkezett Troye Sivan

2015. szeptember 12. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban debütált az ausztrál énekes Wild címre keresztelt dala, melyhez videoklipet is forgatott. Új EP-jéért pedig Taylor Swift is odáig van.

hirdetés

Ahogy arról még júliusban mi is beszámoltunk, új koronggal lepi meg a rajongókat Troye Sivan. Akkor egyedül az albumborítóról rántotta le a leplet a 20 éves tehetség, időközben azonban több teasert is feltöltött a YouTube-ra, melyek új dalainak egy-egy részletét tartalmazták.

A napokban viszont debütált az egész EP, valamint az első szám, ami a Wild címet kapta és a hozzá készült videoklip is, amit Tim Mattia rendezett. A kisfilm az első fejezete egy háromrészes történetnek, ami a Blue Neighborhood címet viseli.

Az érzelmes és művészi klip a gyerekkor csodáit és nehézségeit mutatja be, a középpontjában pedig két fiatal fiú áll, akik egyre közelebb kerülnek egymáshoz és végül szerelem szövődik köztük. Érzéseiknek pedig annak ellenére is utat engednek, hogy környezetük nem támogatja őket.

A Wild egyike volt a legutolsó daloknak, amiket megírtunk és azt hiszem azért, mert korábban nagyon ideges tudtam lenni amiatt, hogy hagyjam a munkafolyamatot a poposabb irányba haladni. Amikor sikerült megtalálni a bizalmat, az azt jelentette, hogy mélyebbre tudtunk barangolni a popvilágba és közben még mindig biztosak lehettünk abban, hogy a dal csúcs és hiteles lesz – árulta el a JustJarednek Troye, aki azt is hozzátette, hogy jelenleg ez a dal az egyik kedvenc szerzeménye.

Az első kislemezes dalról elnevezett EP-n egyébként öt további szám kapott helyet, melyek a Bite, Fools, Ease (feat. Broods), The Quiet és DKLA (feat. Tkay Maidza) címeket viselik. Az új anyag egyébként rögtön elnyerte a rajongók tetszését, ráadásul egy új fanra is szert tett az ausztrál énekes, még pedig nem más, mint Taylor Swift személyében, aki nem győzte ajnározni őt.

TAYLOR SWIFT. NOT A DRILL

Posted by Troye Sivan on 2015. szeptember 7.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek