Starity

Űbercuki videóval jelentkezett Lindsey Stirling

2015. szeptember 12. 22:10   |   Szerző: Törpemókus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hegedűművész egy roppant aranyos, videojátékos klippel örvendeztette meg rajongóit a napokban, ami a Shatter Me című albumán helyet foglaló We Are Giantshöz készült.

hirdetés

Lindsey Stirling sohasem tagadta Japán és a japán kultúra iránti szeretetét, hiszen már számos koncertet adott a távol-keleti országban, ráadásul Senbonzakura nevezetű feldolgozása is erre a kultúrára és az ország jellegzetes motívumaira épül.

A napokban pedig egy videojátékon alapuló klipet tett közzé YouTube-csatornáján, ami szintén Japánban játszódik. A kisfilm főszereplője maga Lindsey, akit egy mágikus paradicsom szuperképességekkel ruház fel, ezt pedig a várost ostromló óriásszörnyek ellen veti be. A történetben segítségére lesz egy kisfiú, aki visszajuttatja a lánynak az elhagyott szuperparadicsomját. Mint Stirling legtöbb videoklipjében, itt is megjelenik a hegedű egy rövid időre, aminek hatására a gonosztevő szörnyek megtérnek, és saját maguk építik újjá az általuk lerombolt felhőkarcolókat.

A Shatter Me című dal után ez a második, amit Lindsey egy énekesnővel közösen készített el. Bár még csak négy napja debütált, már közel egymilliós megtekintéssel bír a világmegmentős videó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek