Starity

Randy Orton hetedszer is WWE-bajnok

2010. szeptember 21. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vipera becenévre hallgató sztár a Night of Champions fő mérkőzésén egy Six-pack Challenge elnevezésű összecsapáson hódította el a WWE bajnoki övét Sheamustól, az öv birtokosától.

hirdetés
Randy Orton hetedszer is WWE-bajnok

A híres pankrátor, Randy Orton joggal örülhetett a győzelme után, hiszen nem akármilyen szupersztárok voltak az ellenfelei Six-pack Challenge ütközetben, többek között John Cena, Edge, Chris Jericho, Sheamus,  valamint a NEXUS vezére, az angol Wade Barrett.

Chris Jerichót már az első két perc után két vállra fektette, később Edge is kapitulált Cenával szemben, majd Barrett a csatlósai segítségével kifektette Cenát; aztán Orton, kihasználva a zürzavart, előbb kiosztott egy RKO-t Barrettnek, majd Sheamusnak, és hetedszerre is a WWE bajnoka lett.

Ritka pillanatnak lehettek szemtanúi a műsor nézői. A St. Louise születésű sztárt egy emberként éltette a Chicagói közönség, transzparensekkel és hangorkánnal köszöntötték az új bajnokot.

Ez leginkább azért volt „meglepő”, mivel Orton évek óta a szervezet rosszfiújának számít; ritkán áll mellé a közönség, de most megkapta ezt a lehetőséget a WWE szervezettől, és élt is vele. Szemmel láthatóan élvezte a közönség reakcióját, mert a mérkőzés után percekig a ringben ünnepelte a győzelmét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek