Starity

Újra rátalált a boldogság Rihannára?

2015. szeptember 14. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legfrissebb hírek szerint Rihanna Travis Scott rapper mellett talált rá a boldogságra, mely híresztelést a párhoz közel álló barátok is megerősítették.

hirdetés
Újra rátalált a boldogság Rihannára?

Travis és Rihanna hivatalosan is randiznak, és már most nagyon komolynak tűnik a kapcsolat. Travis totálisan bele van bolondulva Rihannába - nyilatkozta egy barát az E! News-nak. A hír valóban igaznak bizonyul, hiszen a párt egy héten belül négyszer kapták lencsevégre egymás társaságában: együtt jelentek meg a New York-i Fashion Weeken, szerdán RiRi részt vett a rapper fellépésén, majd egy Up & Down-beli bulira is együtt mentek, és a Roc Nation rendezvényére is Travis kísérte Rihannát.

Valóban igaz, együtt jelentek meg - nyilatkozta egy szemtanú az Up & Down-beli buliról, majd így folytatta: Egész idő alatt együtt voltak, világossá tették mindenki számára, hogy összetartoznak. Egy másik barát pedig így nyilatkozott a kibontakozóban lévő kapcsolatról: Rihanna nagyon kedveli Travist, és bízik abban, hogy valami több is kialakulhat kettejük között, és a barátai is úgy gondolják, hogy Travis lesz a befutó.

Ugyan az ismerősök elmondása szerint RiRi és Travis tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen azon túl, hogy jól érzik magukat egymás társaságában, még azonos értékrenddel és érdeklődési körrel rendelkeznek, ám még se az énekesnő, se a rapper nem erősítette meg hivatalosan az összetartozásról szóló pletykákat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek