Starity

Reklámarc lett Selena Gomez és Brooklyn Beckham

2015. szeptember 14. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal is egy ismert világmárka plakátjain tűnik majd fel Selena Gomez, társa pedig Brooklyn Beckham lesz.

hirdetés

Úgy tűnik, Ralph Lauren még mindig nagyon tudja, hogyan vigye sikerre a márkát, ugyanis a napokban megrendezésre kerülő New York Fashion Weeken mutatta be a 2016 tavaszi-nyári kollekcióját, melyhez nem kisebb személyeket, mint a többszörös díjnyertes Selena Gomezt, valamint David és Victoria Beckham legidősebb fiát, Brooklynt választotta reklámarcnak.

A páros természetesen a bemutatón is együtt jelent meg, és láthatóan nagyon jó barátokká váltak, melyről a 16 éves sztárcsemete büszkén posztolt az Instagramon is, majd egy édesapjával közös kép mellé annyit fűzött csupán, hogy Apa nem túl boldog, amiért menőbbé válok, mint ő .

A közös munka felett érzett örömről természetesen maga a cég is büszkén posztolt a népszerű közösségi oldalon, nyilvánosságra hozva, hogy nem csak a két sztár örült a felkérésnek, hanem maga a divattervező, a 75 éves Ralph Lauren is boldog, amiért az általa választott reklámarcok elvállalták a feladatot, hogy a márkát képviseljék a jövő évi kampányban.

 

@poloralphlauren által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek