Starity

Blake Lively Taylor Swift megszállottja

2015. szeptember 16. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő rajongói félreértették a Gossip Girl sztárjának viccét, aki az Instagramon tisztázta, hogy rajong a szőkeségért.

hirdetés

Néhány nappal ezelőtt osztott meg Blake Lively az Instagram-profilján egy fotót a L’Oréal Paris legújabb kampányából, melyen olyan sztárokkal pózol, mint Julianne Moore, Naomi Watts, Karlie Kloss, Jane Fonda,Eva Longoria, Amber Heard, Doutzen Kroes, Aishwarya Rai, Liya Kebede, Fan Binbing és John Legend.

A kép mellé a következőt írta viccesen a 28 éves színésznő: Szóóóóval, kiderült, hogy ez nem John Legend Bad Blood-feldolgozásának klipforgatása volt. Ezt elszúrta a @lorealparisofficial. Most lebuktam, hogy a rózsaszín megszállottja vagyok. Oké, rajtatok a sor. Nem mondom el senkinek! #ValamintKiderültHogyJohnLegendNemDolgozzaFelaBadBloodot Itt az ideje, hogy útjára indítsunk egy petíciót.

 

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

Megjegyzését sokan félreértették és rögtön azt feltételezték, hogy ezzel Taylor Swiftet akarja ócsárolni, ő azonban hamar tiszta vizet öntött a pohárba, szintén a népszerű képmegosztó portálon. Feltöltött ugyanis egy fotót unokahúgáról, aki nemrég részt vett az énekesnő egyik koncertjén és közös képet is készíthetett kedvencével.

Ööö, akárki is gondolta, hogy gúnyolódtam, nyilvánvalóan nem tudja, hogy van egy »Taylor Swift, kérlek légy a feleségem« vudu babám #megszállott Nézzétek, milyen csúcs ezen a képen, az unokahúgom, Heather igazi rocksztárnak érzi magát miatta. Majdnem annyira szeretem a kanadai családomat, mint Taylor Livelyt. Akarom mondani Switet. Oké, jól van, írhatjuk kötőjellel a vezetékneveinket. Puszi, Blake Swift-Lively örökké – fűzte hozzá a képhez.

 

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek