Starity

Jericho tényleg távozik?

2010. szeptember 21. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Jericho hetek óta lázban tartja a rajongókat és a WWE-t azzal, hogy kíván-e szerződést hosszabbítani, avagy sem. Több hétfő esti RAW-műsorban is kijelentette, hogy ha nem kap lehetőséget, és nem lesz újra a WWE bajnok, akkor lelép a színről, és elhagyja a szervezetet.

hirdetés
Jericho tényleg távozik?

Azóta Jericho kikapott a Night of Champions Six-pack Challenge főmérkőzésén: már rögtön az első két perc után RKO-t kapott Randy Ortontól, aki utána azonnal két vállra fektette, és Jericho ezzel kiesett a további párharcból.

Döbbenten és összetörten hagyta el a ringet, a közönség elhaltan skandálta, hogy Y2J, Y2J… de Jericho öles léptekkel kiment a csarnokból.

Másnap tett egy nyilatkozatot a Twitteren, miszerint a vasárnapi volt az utolsó fellépése, és Calgaryba utazik; szóval gyakorlatilag megerősítette a távozásáról szóló pletykákat. Azt még hozzáfűzte, hogy decemberben Ausztrál Turnén vesz részt saját rockbandájával, a Fozzyval.

Ezzel szemben a tegnapi hétfő esti RAW-műsorban szerepet kapott, és egy visszavágót vívott John Morrison ellen,  illetve a jövő heti RAW-adásban az újdonsült bajnok, Randy Orton ellen vív egy az egy elleni küzdelmet.

Szóval Jericho épp olyan ellentmondásos a való életben, mint a ringben, így folytatódnak a találgatások hogy megy, vagy marad-e Chris Jericho.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek