Starity

Ilyen divatosak az Utódok!

2015. szeptember 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kukkants bele, milyen féltő gonddal választották ki a stylistok az Utódok szereplőgárdájának ruhatárát!

hirdetés

Július 31-én került bemutatásra a Disney hatalmas sikernek örvendő kalandfilmje, az Utódok, melyben kedvenc gyerekkori karaktereink tinédzserkorú gyermekeit ismerhetjük meg közelebbről. A stúdiótól ismert szokás szerint a történet ezúttal is bővelkedik kalandokban és ármánykodásban, de természetesen nagy gondot fordítottak a készítők a megjelenésre is. A szereplők jelmezeit pedig nem kisebb személy, mint Kara Saun álmodta meg, aki olyan népszerű műsoroknál segédkezett korábban, mint A kifutó és Queen Latifah beszélgetős műsora.

A jó és gonosz személyiségű karaktereket nem csak jellemvonásaikban és stílusukban, hanem öltözködésükben is megkülönböztetik a készítők. Míg a gonosz karakterek stílusát a 80-as évek brit punk érája ihlette, sok a szegecs és az industrial elem; addig a jókét a letisztultság jellemzi. A gonoszakat elsősorban erőteljes, sötét színű ruhákban láthatjuk, olykor régies stílusba bújtatva, anyagokat tekintve pedig jellemzően a bőr dominál; ezzel szemben a jókat pasztell színekben láthatjuk tündökölni, ezáltal természetes hatást keltve.

Lássuk egyesével a szereplőket és jellemzőiket!

Mal

Demóna lányát Dove Cameron kelti életre, jellemző színvilága pedig a lila és annak különböző árnyalatai. Lila bőrkabátot, bőrbetéttel és szegecsekkel díszített farmert, újjatlan bőrkesztyűt, bakancsot és illusztris, feltűnő ékszereket visel a filmvásznon.

 Mal (Fotó: Disney Channel)

Evie

Hófehérke gonosz boszorkányának a lányát Sofia Carson alakítja, gonosz lévén pedig ő is a sötétebb, erőteljesebb árnyalatokkal szimpatizál. Ruhatárát tekintve a fekete, a fehér és a kék szín dominál, Leggingsben, szoknyában és leples bőrkabátban láthatjuk, melyhez csizmát visel.

Evie (Fotó: Disney Channel)

Jane 

Hamupipőke Tündérkeresztanyjának a lánya, a Brenna d’Amico alakította Jane már egy egészen más, visszafogottabb stílust képvisel babakék fodros ruhájában, jókislányos megjelenésével.

Jane (Fotó: Disney Channel)

Audrey

Sarah Jeffery által életre keltett karakter (Auróra lánya) Jane-hez hasonlóan a jók táborát erősíti, mely stílusjegye a külsejében is megmutatkozik. Külsejét tekintve a púderszín dominál az öltözködésében, és letisztult elegancia jellemzi.

Audrey (Fotó: Disney Channel)

Lonnie

Mulan lányát Dianne Doan alakítja a filmben, felmenőihez híven pedig a távol-keleti öltözködési stílus jellemzi: kimonója élénk pink és kék árnyalatban pompázik, kiemelve bájos vonásait.

Lonnie (Fotó: Disney Channel)

Kedvet kaptál az Utódokhoz? Akkor vésd fel a naptárba, ugyanis szeptember 19-én 10:30-kor tűzi műsorára az Emmy-díjas Kenny Ortega rendezte filmet a Disney Csatorna, és legújabb nyereményjátékunkról se maradj le, melynek során értékes, a filmmel kapcsolatos ajándékokat vihetsz haza!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek