Starity

Élőszereplős film készül A dzsungel könyvéből

2015. szeptember 15. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2016 áprilisában kerül a mozikba a Dzsungel könyve filmadaptációja a Disney jóvoltából.

hirdetés

Fotó: Walt Disney Pictures

A Disney továbbra is előszeretettel nyúl vissza a klasszikusaihoz, hogy azokat új köntösbe bújtatva vigye újra és újra sikerre. A készítők választása ezúttal A dzsungel könyvére esett, mely mű 1967-ben került először a filmvásznakra a brit író, Rudyard Kipling 1894-es könyve nyomán. 

Az álomgyár azonban ezúttal nagy fába vágta a fejszéjét, mivel a történetben elsősorban az állatoké a főszerep, így néhány karakter kivételével CGI-technikával kelnek életre a szereplők. Mivel a történet egy varázslatos őserdőben játszódik, így várhatóan egy nagyon látványos, életszerű környezetet teremtenek a különleges technika és effektek által. 

 

Disney (@disney) által közzétett videó,

A 2016 áprilisában mozikba kerülő kalandfilm természetesen 3D-ben és IMAX minőségben is megtekinthető lesz. Mauglit a kezdő színész, Neel Sethi alakítja; a mesterségesen a vásznakra kerülő karaktereknek pedig olyan színészek és színésznők kölcsönzik a hangjukat, mint Scarlett Johansson, Bill Murray, Idris Elba, Ben Kingsley, Christopher WalkenGiancarlo EspositoLupita Nyong'o és Emjay Anthony - többek között.

Ez egy egészen különleges élmény lesz. Érezhetővé válik majd a dzsungel fenyegetése, ugyanakkor a szépségére is felhívjuk a figyelmet - nyilatkozta a Bagirát megszólaltató Ben Kingsley a Disney legutóbbi expóján.

További érdekesség, hogy a Warner Bros. is lecsapott a történetre nemrégiben, ugyanis Benedict CumberbatchChristian BaleCate Blanchett és Andy Serkis főszereplésével forgatják a 2017-ben mozikba kerülő Jungle Book: Origins címet viselő drámát, melynek rendezői székében is Andy Serkis foglal helyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek