Starity

Szakított Christina Milian és Lil Wayne

2015. szeptember 16. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina és Lil több mint egy évnyi randizást követően döntött úgy, hogy külön utakon folytatják.

hirdetés
Szakított Christina Milian és Lil Wayne

Christina Milian tavaly júniusban bontotta fel eljegyzését Jas Prince-szel, egy hónapra rá pedig arról számoltak be a lapok, hogy ismét rátalált a boldogság - ezúttal Lil Wayne oldalán. Sajnos az öröm nem tartott sokáig, ugyanis az idei New York Fashion Weeken már külön jelentek meg, barátaik pedig megerősítették a sajtónak a szakítást.

Már korábban is szakítottak néhányszor - vallotta egy ismerős az Us Weekly-nek, és azt is elárulta, hogy ettől függetlenül együtt dolgoznak az énekesnő visszatérő albumán, ami azért is érdekes, mivel az előző közel 10 évvel ezelőtt került az üzletek polcaira.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi miatt futott zátonyra az ígéretesnek tűnő kapcsolat, hiszen a kubai származású szépség még májusban így nyilatkozott róla az Entertainment Tonightnak: Mindketten nagyon boldogok vagyunk. Ő nagyon különleges számomra. Nagyon inspirálóan hat rám ez a kapcsolat, és határozottan egy újabb tapasztalatként élem meg. Ez egy gondtalan, reménytelen, romantikus szerelem, amikor az ember azt érzi: bármit megtenne a másikért. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek