Starity

Jason Derülo nagykorú lett

2010. szeptember 21. 15:03   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason Derülo a mai napon töltötte be 21. életévét, amikor az Amerikai Egyesült Államok törvényeinek értelmében hivatalosan is nagykorúvá vált.

hirdetés
Jason Derülo nagykorú lett

A fiatal énekes idén robbant be a zenei iparba, Whatcha Say kislemezét több mint 2 millióan töltötték le, mely első lett a Billboard Hot 100 listáján, ahová később In My Head kislemeze is feljutott. Ridin' Solo című harmadik kiadott dalával megalapozta helyét a nagyok között, ugyanis az harmadszorra is vezette a brit R&B-listát. Ezért nem is csoda, hogy ötödik kislemeze, a Love Hangover csak a szigetországban fog megjelenni.

A 21 éves előadónak nincs ideje kikapcsolódásra, ugyanis első turnéja 2010. augusztus 19-én kezdődött, ami 2011. március 1-jén fejeződik be.

Két turnéállomás között azért akad idő az ünneplésre. Jason Derülo Londonban fogja megtartani 21. születésnapi partiját, amitől remélhetőleg a falak is megremegnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek