Starity

Ikrekkel várandós Jennifer Aniston?

2015. szeptember 17. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő egy barátja árulta el, hogy Jennek és férjének duplán van miért örülnie.

hirdetés
Ikrekkel várandós Jennifer Aniston?
Fotó: ELLE Magazine

Az idei év mindenképpen Jennifer Anistoné, hiszen amellett, hogy szerepet kapott a nagy sikernek ígérkező Anyák napjában, három év jegyesség után végre hozzáment párjához, Justin Theroux-hoz, és mint nemrégiben kiderült: hamarosan a gólya is tiszteletét teszi a friss házasoknál. A színésznő állítólag már közel egy éve járt termékenységi kezelésre, és nehezen, de végre sikerült teherbe esnie. Terhességéről egy barátja nyilatkozott az OK magazinnak.

Szívszorító, min kellett keresztülmennie, és mégsem jött össze a baba. Jen nagyon aggódott, hogy végül sosem jön el a pillanat, és idővel próbálta meggyőzni magát arról, hogy akkor is képes lesz a boldogságra, ha mégsem szerepelne az anyaság a jövőjében - nyilatkozta a barát, majd arról is lerántotta a leplet, hogyan hozta férje tudomására a 46 éves szőkeség, hogy végre mégis eljött a várva várt pillanat. Romantikus vacsorával várta haza, és azt mondta neki, hogy van egy különleges meglepetése a számára. Ezt követően megmutatta a pozitív terhességi tesztet, Justin pedig nagyon elérzékenyült, még a könnyei is potyogtak.

Az állítólagos barát arról is beszámolt, hogy amikor Jen megtudta, hogy két kisbabát hord a szíve alatt, egy ultrahangos felvételt küldött a kicsikről Justinnak azzal az üzenettel, hogy duplán vannak a slamasztikában.

Egyelőre se Jennifer, se Justin nem erősítette meg a pletykákat, mi azért bízunk benne, hogy a hírek igazak, hiszen viszontagságos hónapok vannak a színésznő háta mögött, arról nem is beszélve, hogy nászútja ideje alatt vesztette életét egy közeli barátnője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek