Starity

Kim Cattrall: „Attól, hogy nincsenek gyerekeim, én is anya vagyok”

2015. szeptember 17. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szex és New York sztárja a BBC Radio 4-nak adott interjújában mesélt az anyasággal kapcsolatos érzéseiről.

hirdetés
Kim Cattrall: „Attól, hogy nincsenek gyerekeim, én is anya vagyok”

Ugyan biológialag nem vagyok szülő, ettől függetlenül én is anya vagyok. Fiatal színészeket és színésznőket mentorálok, valamint nagyon közel állnak hozzám az unokahúgaim és unokaöccseim – vallotta Kim Cattrall a műsorban, és arra kért mindenkit, ne nevezzék gyermektelennek.

Gyermektelen. Úgy hangzik, mintha hiányt szenvednél valamiben, csak mert nem született gyermeked. (...) Van mód arra, hogy napjainkban ebben a korban is anyává válhass, és nem feltétlenül kell szerepelnie a nevednek a gyerek születési anyakönyvi kivonatában. Más módon is ki lehet fejezni az anyai ösztönöket, ez pedig nagyon megnyugtató – nyilatkozta Kim, majd arról is szót ejtett, hogy a saját gyerekeiként szereti unokahúgait és -öccseit. Ugyan a pelenkájukat nem én cseréltem, de például segítettem az unokahúgomnak végigcsinálni az orvosi sulit, és leültem az unokaöcsémmel megbeszélni, amikor a katonasághoz való csatlakozását fontolgatta. Ezek pedig nagyon is anyai feladatok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek