Starity

A Queen előadta Adam Lambert új slágerét

2015. szeptember 17. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert EDM slágerét klasszikus rock költeménnyé varázsolta a legendás brit banda, a Queen, Dél-Amerikában. A rajongóik megőrültek az átdolgozásért, nem meglepő módon.

hirdetés

Dél-Amerikában lép fel a legendás banda, a Queen, Adam Lamberttel kiegészülve. Az együttes eredetileg a Rock In Rio népszerű fesztiválon lépett volna csak fel, azonban a hatalmas érdeklődés miatt beiktattak rendes turnédátumokat, amire mind a 80 ezer jegy elkelt.

A rajongók számára nemcsak a plusz turnédátumok okozhattak meglepetést, hanem az Adam Lambert új slágerével kiegészült dallista is. A Ghost Town Lambert eddigi legsikeresebb kiadott kislemeze a nyáron megjelent The Original High albumáról, amivel szólóelőadóként jövőre indul koncertezni.

Adam elárulta, hogy Dél-Amerikával egyelőre lezárja a közös munkát a Queennel, hiszen már bevették egy sikeres turné keretein belül az Egyesül Állomat, Nagy-Britanniát és Európát is, most pedig kiegészültek Dél-Amerikával.

Lambertnek a fent említett korongon is volt egy együttműködése Brian May-jel, méghozzá a Lucy című dalához, ami egy hányatott sorsú fiktív lányról szól. A klasszikus rockbanda azonban mégis az énekes vezető dalát választotta feldolgozásra, ami kellemesen másképp hangzik a hangszeres verziójában, amit még különlegesebbé varázsolt az énekes magas hangja 2:40-nél.

Bár a közönség jelentős része az ikonikus Queen slágerekért jött, mégis hatalmas ovációval fogadták a fiatal énekes EDM dalát, a végére teljesen megőrülve. A Queen + Adam Lambert három napja érkezett meg Dél-Amerikában, ahol a legnagyobb szeretettel fogadta őket a média és a rajongók egyaránt.

Brian May, Roger Taylor és Adam Lambert különböző rendezvényekre volt hivatott a Sao Paulóban, azonban az elmúlt napokban arra is időt fordítottak, hogy több tucat rajongóval fényképet készítsenek, még emlékezetesebbé téve így a koncertet számukra.

Fotók: Twitter / AdamLambertBr

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek