Starity

Jenna Coleman kilép a Doctor Who-ból

2015. szeptember 18. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű brit sorozat kilencedik évadának végén a rajongóknak búcsút kell inteniük Clara Oswaldnak.

hirdetés
Jenna Coleman kilép a Doctor Who-ból
Fotó: BBC

Holnap, azaz szeptember 19-én kezdődik el az Egyesült Királyságban az itthon Ki vagy, Doki? címen ismert sorozat kilencedik évada, ami miatt a rajongók már majdnem egy éve tűkön ülnek. Az örömbe viszont egy kis üröm is keveredik, ugyanis a napokban hivatalosan is bejelentette a BBC, hogy a következő szezonban már nem a Jenna Coleman által életre keltett Clara Oswald lesz a Doktor útitársa.

A 29 éves színésznő 2012. szeptember 1-jén tűnt fel először a kultikus sorozatban, ám akkor még Oswin Oswaldként. Ezt követően a karácsonyi külön-epizódban szerepelt, immár Clara szerepében és innentől kezdve utazgatott térben is időben a tizenegyedik Dokival, akit Matt Smith alakított. Azóta viszont sor került egy regenerációra is, így jelenleg Peter Capaldi játssza az időlordot, aki csakis jót tud nyilatkozni kolléganőjéről: Jenna egyszerűen briliáns volt. Véleményem szerint csodálatos az alakítása a sorozatban és ő a kedvenc kísérőm.

A BBC rádió műsorvezetője, Nick Grimshaw felkereste ma Jennát, aki szintén megerősítette kilépésének hírét: Elhagytam a TARDIS-t. Megtörtént. Már leforgattam az utolsó jeleneteimet is. Nincs túl sok olyan állás, hogy egy űrlénnyel dolgozhatsz, aki a legjobb barátoddá válik és szörnyek elől menekülhettek. Ez egy nagyon különleges élmény volt. Eléggé elérzékenyültem.

Arról egyelőre nincs információ, hogy miért is döntött a tovább állás mellett Jenna, valamint azt sem tudni, hogy pontosan mikor és hogyan távozik majd, de ahogy eddig szinte mindig, úgy valószínűleg most is könnyes búcsúra számíthatunk.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek