Starity

A One Directionnel duettezne a Bring Me The Horizon

2015. szeptember 19. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 16-án faggathatták a Reddit felhasználói a Bring Me The Horizont, az élő chat során pedig a zenekar elárulta: szívesen benne lennének egy duettben a One Directionnel.

hirdetés
A One Directionnel duettezne a Bring Me The Horizon

Számtalan, a rajongók által feltett kérdést válaszolt meg szerdán a Bring Me The Horizon legénysége, ám a legérdekesebbnek mégis az MHB100390 felhasználói név mögött rejtőző rajongó kérdése bizonyult.

Ha lehetőségetek adódna egy Linkin Park/Jay-Z tipusú kollaborációra, kivel dolgoznátok együtt, és miért? – olvasható a kérdés az oldalon, melyhez a kérdező hozzáfűzte, hogy ő maga egy Travis Scott-tal közös duettben, és az azt követő turnéban reménykedik. J. Cole-t választanánk, de ha ő nem szeretné, akkor a Crazy Townra vagy a One Directionre esne a választásunk – írta a zenekar, ám a kért magyarázat sajnos elmaradt.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a srácok csak vicceltek csupán, vagy komolyan is elgondolkoztak az ötleten, de nem kizárt, hogy a maga területén két ennyire sikeres és közkedvelt csapat sikerre tudna vinni egy közös szerzeményt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek