Starity

Férjhez ment Allison Williams

2015. szeptember 21. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú jegyesség után végül a Csajok sztárja is kimondta a boldogító igent.

hirdetés

Allison Williams szombaton esküdött örök hűséget párjának, Ricky Van Veennek, a legközelebbi rokonság és barátaik jelenlétében. A menyegzőn egyébként Hollywood krémje is megjelent, így feltűnt az esküvőn Katy Perry, John Mayer, Bruce Springsteen, Andy Cohen, Tom Hanks, Rita Wilson, Lena Dunham, Mindy Kailing és Jemima Kirke is.

A nagy napon egy meseszép Oscar de la Renta megálmodta modellt viselt az ara, a vőlegény választása pedig egy egyszerűségében nagyszerű öltönyre esett. Az esküvőről természetesen egy kép is landolt az Instagramon, hogy a rajongók egyenesen az érintettektől, és ne a médiától értesüljenek a nagy újdonságról.

Ricky egyébként három évnyi randizás után tavaly februárban kérte meg Allison kezét, az esküvő halogatásáról pedig maga a menyasszony mesélt nem sokkal korábban. Természetesen nagyon izgatottak voltunk az esküvő miatt, de mindig volt valami más, amire fókuszálnunk kellett. 

Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek