Starity

Négyszeres erővel dobja be magát a Nickelodeon

2015. szeptember 21. 10:10   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négyes ikreknek lenni azt jelenti, hogy a móka és a dráma is megnégyszereződik. Négyes ikrek szüleinek lenni pedig sohasem unalmas, így a Nickelodeon vadonatúj sorozata is számtalan izgalmas és humoros pillanatot tartogat nézőinek. Nicky, Ricky, Dicky és Dawn története szeptember 21-én debütál a gyerekek kedvenc csatornáján.

hirdetés
Négyszeres erővel dobja be magát a Nickelodeon
Fotó: Red Lemon Media

A Nicky, Ricky, Dicky és Dawn Amerikában azonnal a nézők egyik kedvencévé vált, idén a Kid’s Choice Awards-on is a jelöltek között szerepelt A kedvenc gyerek TV műsor-kategóriában. A négyes ikrekről szóló sorozatban a főhősöknek minden nap meg kell küzdeniük a nem igazán szokványos gyerekkorukkal. A testvérek közötti rivalizálás megszokott tünet az átlagos tesóknál is, a versengés azonban elképzelhetetlen méreteket ölt, ha négy 10 éves él egy háztartásban… Nicky, Ricky, Dicky és Dawn szinte semmiben nem hasonlít egymásra, csupán a születésnapjuk közös bennük és persze a szüleik.

A Harper családban három fiú mellett egy kislánynak, Dawnnak kell boldogulnia, aki négy egész másodperccel a testvérei előtt született, tehát négy másodperccel idősebb, okosabb és bölcsebb is – saját véleménye szerint. A csupa energia kislány vérbeli vezető, a sporttól kezdve az iskolai feladatokig mindent a maximumon teljesít, miközben bátorságával könnyedén összefogja a többieket a rázósabb helyzetekben is.

Nicky mer leginkább különbözni a többiektől, ez a másság pedig szokatlan divatértelmezésében is megmutatkozik. Kreatív, mindig tele van fura és hóbortos ötletekkel, és természetesen minden kellemetlen szituációból könnyedén kidumálja magát. A konyhában is otthonosan mozog és előszeretettel mondogatja: „Én megmondtam!”.

Dicky ezzel szemben mindig a könnyebb utat keresi és a legnagyobb gubancokra is van egy terve. A suli királya, akit nem könnyű megszorongatni. Nem úgy Ricky-t, a szuperzseni okostojást, aki japán nyelvklubot indít és varázsképességeit fejleszti, miközben a testvérei nem ritkán az őrületbe kergetik.

Az egység nem lenne teljes egy bundás családtag nélkül, aki mindig ott van, amikor Harperéknek szükségük van rá. Elbűvölő kutyusként képes vidámságot csempészni a legborúsabb pillanatokba is. Az élet ugyan nem csak móka és kacagás egy ilyen nagy családban, de a nap végére minden gubanc kisimul, ha az ikrek összefognak a problémák megoldása érdekében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek