Starity

Cara Delevingne boldogabb, mint valaha, mióta St. Vincent a párja

2015. szeptember 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell és az énekesnő a londoni divathéten vett részt tegnap, méghozzá összeillő ruhakölteményekben.

hirdetés

Már régóta köztudott, hogy Cara Delevingne a saját neméhez (is) vonzódik, nemrégiben pedig ismét egy hölgy mellett talált rá a boldogságra, a St. Vincent néven ismert énekesnő, Annie Clark oldalán, mint ahogy arról már korábban beszámoltunk.

A két lány a londoni divathét Burberry Prorsum Show-ján tette tiszteletét kéz a kézben tegnap két különleges, áttetsző fekete ruhában, így nem csoda, hogy ahol feltűntek, minden szempár rájuk szegeződött.

Cara egyébként egy korábbi, a Vogue-nak adott interjújában elárulta, hogy nem volt könnyű számára feldolgozni, hogy egy lányba szerelmes, de mára már megbékélt az identitásával. Úgy érzem nagy szerepet játszik a jelenlegi boldogságomban, hogy a barátnőmmel kölcsönösen szeretjük egymást. És az, hogy végre tudok erről nyíltan beszélni, az egy valóságos csoda – nyilatkozta a minap napjaink egyik legjobban fizetett modellje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek