Starity

Miley Cyrus balesetet okozott

2010. szeptember 21. 18:06   |   Szerző: MrsCyrus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus már többször bizonyította, hogy a Hannah Montana-korszak jókislánya nem létezik többé. Az utóbbi időben botrányt botrányra halmozott, de a mostani eset miatt komoly bajba is kerülhet.

hirdetés
Miley Cyrus balesetet okozott

Cyrus kisasszony hajnaltájt anyja Mercedesével furikázott Los Angelesben, amikor ki tudja miért, elvesztette az uralmát a jármű felett, és belerohant egy parkoló autóba, ami állítólag totálkárosan került ki a helyzetből. Szerencsére senki nem sérült meg, Miley is karcolások nélkül úszta meg az esetet, de azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy a másik autó tulajdonosa feljelentést tesz-e. Főleg, miután olyan pletykák keltek szárnyra, melyek szerint a Hannah Montana üdvöskéje a karambol után sietősen távozott a helyszínről, nehogy valaki felelősségre vonja.

Más források szerint megadta a telefonszámát az autó tulajdonosának, aki egyelőre ügyvédet fogadott, és még nem döntött az ügyben. Még nem lehet tudni, mi is az igazság, de reméljük, Miley Cyrus nem készül ilyen húzásokkal tönkretenni fényesen ívelő karrierjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek