Starity

Ariana Grande még sosem volt ilyen boldog

2015. szeptember 22. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő ismét természetesen viselheti a korábban súlyosan károsult haját.

hirdetés

Nagy nap volt a tegnapi Ariana Grande számára, ugyanis az énekesnő boldogan mutatta meg az Instagramon, hogy végre ismét természetes színében és formájában pompázik a haja, mely elmondása szerint a Nickelodeon két sikersorozata, a Victorious, valamint a Sam & Cat forgatása során olyan súlyosan károsult, hogy egyszerűen kezelhetetlen volt.

Az első négy évben folyamatosan szőkíteni kellett a hajamat, majd minden második héten vörösre festeni, amíg Catet alakítottam. Feltételezhetően ez tette totálisan tönkre a hajamat - írta a színész-énekesnő az Instagramon tavaly januárban. Lenövesztem a hajam az eredeti barna színére, ugyanakkor póthajat is viselek, ezt az egészet pedig lófarokba kötöm, mert az eredeti hajam borzalmasan néz ki, amikor leengedem. Bízzatok bennem... Nehéz számomra ez, hiszen egy örökkévalóságig kell várni, míg visszakapom a hajam.

Szerencsére mégsem tartott olyan sokáig a várakozás, mint ahogy Ariana számított rá, a végeredményt ahogy említettük tegnap osztotta meg az Instagramon, és el kell ismernünk: valóban észbontóan fest a valódi hajával!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek