Starity

Hulk Hogan ismét kórházba került

2010. szeptember 21. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már elvégeztek rajta egy rutinműtétet, mely során a különböző sérüléseiből származó csontszilánkokat távolították el a gerince körül.

hirdetés
Hulk Hogan ismét kórházba került

Hulk Hogan folyamatosan panaszkodik hátfájásokra. Pár nappal ezelőtt olyannyira súlyosbodott az állapota, hogy gyakorlatilag lebénult, és az ágyából sem volt képes felkelni.

Ezért mentőket kellett hívni a pankrátorhoz, és egy közeli kórházba szállították, ahol azonnal megkezdték a kezelését. Erős fájdalomcsillapítókat kapott, amitől eléggé bódult állapotban van a sztár.

De így is üzent a rajongóinak a Twitteren keresztül: „Most épp nem vagyok túl jól. Hajnali három körül a hátam közepétől egészen a csípőmig begörcsölt az izom – kibírhatatlan volt. Remélem, tudnak csinálni vele valamit.” – írta.

A TNA Impact heti műsoraiban is egyre ritkábban jelenik meg Hogan. A szervezetnél bíznak benne, hogy a pankrátorlegenda hamarosan felépül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek