Starity

Őrizetbe vették Lagzi Lajcsit

2015. szeptember 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lopás és vesztegetés gyanújával három személyt vettek őrizetbe a rendőrök nemrégiben.

hirdetés
Őrizetbe vették Lagzi Lajcsit
Fotó: RTL Sajtóklub

A feol.hu értesülései szerint tegnap reggel szálltak ki a Fejér megyei rendőrök Lagzi Lajcsi mocsai luxusvillájánál és vették őrizetbe az énekest, ugyanis illegális áram-, gáz- és vízvételezés jeleire bukkantak a szolgáltatók a Dáridó sztárjának birtokán, valamint a Boglárka Apartmanparkban, melynek éppen Lajcsi a reklámarca.

A fent említett lap megkereste a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, melynek szóvivője, Kiss Z. Edward a következő tájékoztatást adta: A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozók 2015. szeptember 22-én a büntetőeljárás kapcsán egy 54 éves férfit és 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat. A házkutatás és a kihallgatások jelenleg folyamatban vannak.

Az ügyben jelenleg is folyik a nyomozás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek