Starity

15 év után lép ki a Back II Blackből Bebe

2015. szeptember 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes már a szóló anyagán dolgozik, a hétvégén pedig túl is esett a búcsúkoncertjén.

hirdetés
15 év után lép ki a Back II Blackből Bebe
Fotó: Facebook/Back II Black

Az életem egy olyan szakaszába érkezett, hogy szeretném megmutatni önmagamat is, a tervek között sok olyan projekt van, amely már egyszerűen nem fért bele a zenekari keretekbe. Nagyon nehéz döntés volt, hiszen tizenöt év az tizenöt év, ráadásul a zenekartól is sok jót kaptam, de szükségem van a megújulásra – idézi Bebe szavait a Blikk.

Az énekes azt is elárulta, hogy zenésztársaival békében váltak el egymástól, és ugyan tudja, hogy nem lesz könnyű ezek után a többieknek, de tisztában van a pótolhatóságával, mi több: arra biztatja társait, hogy nélküle is folytassák a zenélést. Külföldön is számos példa van hasonlóra, hogy egy banda frontembert cserél és bízom abban, de a Back II Black maga garancia arra, hogy az új énekessel is sikeresek lesznek. Nem lenne jó, ha abbahagynák.

Természetesen a zenekar továbbra is támogatja a szólóban próbálkozó énekest, aki rengeteg felkérést kap jelenleg is, így minden bizonnyal szólóban is megállja majd a helyét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek