Starity

Cheryl és Derek csak barátok

2010. szeptember 21. 18:06   |   Szerző: Cheryl Cole fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számos találgatás napvilágot látott már azzal kapcsolatban, hogy új álompár van születőben Cheryl Cole és Derek Hough személyében. Most kiderült, hogy nem.

hirdetés
Cheryl és Derek csak barátok

A napokban az a hír látott napvilágot, hogy Cheryl Cole Derek Hough miatt hagyta ki a VMA-t.  Egyes források tudni vélik, hogy Cheryl és Derek egy romantikus hétvégét töltöttek együtt, így nem tudtak megjelenni az estélyen. Szemtanúk állítják, hogy Derek elvitte állítólagos kedvesét egy gyertyafényes vacsorára. Valaki azt nyilatkozta, hogy tökéletes párnak néztek ki, és Derek le sem vette a szemét Cherylről. Chez mosolygott, Derek pedig nagyon udvarias volt. Mindezt csak néhány ember állítja, mert kép nem készült az esetről.

Azonban mint ma kiderült, a hír egy része biztosan kacsa volt. A „pár” egyik ismerőse azt nyilatkozta, hogy Chezza és Derek kapcsolata nem komoly, nem szexuális jellegű, mert csak jó barátok. Derek elárulta egyik barátjának, Mark Ballasnak, hogy valójában nem randizik Cheryllel. Mark ezután hozzátette nyilatkozatához, hogy valóban csak bárátok és profik. Azért, mert sokat vannak együtt munkaügyben,  nem jelenti azt, hogy van köztük valami.

Mások azt pletykálják, hogy Cherylt valójában Will.I.Amhez fűzik romantikus szálak, bár ez sem valószínű.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek