Starity

Így készül esküvőjére Sofía Vergara

2015. szeptember 24. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már visszafelé számolja a napokat a színésznő, ugyanis novemberben végre oltár elé áll párjával.

hirdetés
Így készül esküvőjére Sofía Vergara
Fotó: Facebook/Sofía Vergara

Sofía Vergara már izgatottan várja a nagy napot, amikor végre örök hűséget esküszik szerelmének, ám addig is még rengeteg tennivaló van hátra, melyről a Good Morning America tegnapi adásában számolt be.

Nagyon részletorientált vagyok, egy valóságos két lábon járó rémálom. Nagyon jó a memóriám, így ha valaki mutat nekem egy mintát, két hónappal később is pontosan emlékszem rá. Borzalmas vagyok – vallotta nevetve a színésznő, aki azt is elárulta a beszélgetés során, hogy ugyan szorítja már az idő, ám még mindig nincs készen a menyasszonyi ruhája. Tudom, ki készíti a ruhámat, de még nem készült el. Régóta dolgoznak rajta, és meglátjuk, mi lesz, ha mégérkezik, de már nagyon izgatott vagyok. 

Sofía azt is elárulta, hogy leendő férje, Joe Manganiello szabad kezet adott neki az esküvőszervezést illetően, hiszen tudja, milyen remek ízléssel áldották meg a párját. Nagy megtiszteltetés éppen vele átesni ezen. Hagyja, hogy mindent úgy csináljak, ahogy jónak látom. Természetesen megmutatom neki azokat a lehetőségeket, amik tetszenek, így bármit is választ közülük, azzal tökéletesen boldog leszek.

A színésznő a nászútról is szót ejtett, és mint megtudtuk: szó sincs arról, hogy hetekre elvonulnának a kíváncsi szemek elől turbékolni, sokkal inkább úgy tervezik, hogy rövidre fogják a mézesheteket. Úgy gondoltuk, hogy nincs szükség felhajtásra, mert mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, szóval csak egy hétvégére utazunk el nászút címszó alatt – nyilatkozta a színésznő, és arról is őszintén mesélt, hogy nem híve a nagy buliknak, így fogadást sem szeretett volna tartani. Nem könnyű eset a családom. Majdnem infarktust kaptak, és e-mailekkel kezdtek bombázni, mert szerettek volna egy nagy bulit. Egyszerűen szükségük van rá. A legutóbbi partit a negyvenedik születésnapom alkalmából adtam, annak is már három éve, így úgy érzik, kijár nekik egy kis ünneplés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek