Starity

Így veri át a testőreit Britney!

2015. szeptember 24. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pophercegnő a Best Time Ever With Neil Patrick Harris című műsor vendége volt, melynek során három testőrt vert át kollégái segítségével.

hirdetés

Britney Spears Neil Patrick Harris és Joe Jonas vendége volt a Best Time Ever With Neil Patrick Harris című műsorban, melyben azt kapta feladatául, hogy csúfot űzzön három testőri állásra jelentkező férfiból. Az énekesnő egy öltőzőben fogadta a jelentkezőket, miközben a műsor házigazdája fülesen keresztül üzente neki, mit mondjon, és hogyan reagáljon le bizonyos helyzeteket. 

A gyanútlan férfiak természetesen mit sem sejtettek a csínyből, így alaposan meglepődtek, amikor a szobába lépve a pophercegnő állt előttük. Andrew Opal volt az első áldozat, akinek Helló, én vagyok az utánozhatatlan Britney Spears! szavakkal köszönt a szőkeség, míg Keith Manningnek a Szia! Itt Britney, r*banc! köszönés dukált; Wesley Pattersont pedig üvegekkel zsonglőrködve fogadta.

A fura köszöntéssel még messze nem volt vége, ugyanis az énekesnőnek tesztelnie is kellett az alanyokat egy rövid beszélgetést követően. Andrew például azt a feladatot kapta, hogy találjon meg egy Britney által veszélyesnek titulált tárgyat az üres széksorok között, melyről maga az énekesnő sem tudta, hogy mi az; Wesley-nek pedig egy rögtönzött fellépésen kellett Brit nyomába erednie. A legviccesebb szituációba azonban Keith került, ugyanis vele már a beszélgetés során is meglepően pimasz volt a szőkeség. Amikor a férfi elárulta, milyen borzalmas körülmények között dolgozott korábban, az énekesnő megkérdezte tőle, hogy Ezek szerint szuperhős vagy? Mint Batman?. Mikor a férfi helyeselni kezdett, gonoszkodva közbevágta az énekesnő, hogy Vagy mint Scooby Doo, így nem csoda, hogy megütközés ült ki Keith arcára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek