Starity

Eddigi legérzelmesebb dalával jelentkezett a Set It Off – klippremier

2015. szeptember 24. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Wild Wild World című szerzeményhez forgatott kisfilmet a floridai zenekar, melyben a rockvilág krémjét sorakoztatja fel.

hirdetés

A Wild Wild World című dal a Cody Carson vezette zenekar nemrégiben megjelent Duality: Stories Unplugged című lemezén került elhelyzésre, mely korong a srácok tavaly megjelent Dualityjának az újrakevert és kibővített változata. A zenekar egyébként vendégszereplőket is hívott a forgatásra, így olyan zenészeket láthatunk mellettük a képkockákon, mint Andy Biersack, Lynn Gunn, Matt Wentworth, Trevor Wentworth, és Patty Walters. 

A dal kétségtelenül a zenekar eddigi legérzelmesebb szerzeménye, mely hangzásvilágában is más irányt mutat, mint a Set It Off korábbi dalai. A kisfilm megjelenése kapcsán így nyilatkozott a frontember: Úgy érzem, az emberek félnek a változástól, és attól, hová tart a világ. Ha nyitott szemmel járhatnánk benne, és testvérekként tekinthetnénk egymásra anélkül, hogy azzal foglalkoznánk, ki milyen szexuális beállítottságú vagy honnan származik, azzal hatalmas előrelépést tennénk az emberi faj érdekében. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek