Starity

Klippremier: Asking Alexandria – I Won’t Give In

2015. szeptember 24. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit rockbanda legújabb kisfilmjében arra helyezi a hangsúlyt, hogy megmutassa: milyen lenyűgöző rajongótábort tudhat maga mögött.

hirdetés

Néhány órával ezelőtt tette közzé az immár Denis Stoff vezette zenekar legújabb szerzeményéhez forgatott kisfilmjét, melyben a rajongók iránti szeretetüket és a velük való összetartozást hivatottak szimbolizálni a srácok.

MEGLEPETÉS! Az egész nyarat azzal töltöttük, hogy összeválogassuk legújabb dalunk, az I Won't Give In kisfilmjének képkockáit, mely megmutatja, milyen erős a családunk. A szeretet és támogatás, amit tőletek kaptunk az elmúlt években egész egyszerűen hihetetlen, a videó pedig hűen tükrözi, hogyan osztjuk ezt meg a rajongóinkkal és egymással. Tudom, hogy ti, srácok legalább annyira élvezitek majd, mint amennyire mi élveztük visszanézni a felvételeket. Nagyon izgatott vagyok, amiért bejelenthetem: hamarosan új dallal jelentkezünk, amivel felzavarhatjátok a szomszédaitokat az elkövetkező napokban. A dalt hamarosan élőben is játsszuk majd az egyesült királyságbeli/európai turnénkon – írta Ben Bruce a Facebookon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek