Starity

Titokban mondta ki a boldogító igent Usher?

2015. szeptember 24. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekest nemrégiben egy korábban nem viselt gyűrűvel az ujján kapták lencsevégre, így valószínűleg a lehető legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent.

hirdetés

Januárban számoltunk be arról, hogy hat évnyi randevúzás után Usher végre megkérte párja, Grace Miguel kezét, aki boldogan mondott igent a kérdére. A pár nagyon diszkréten kezeli a magánéletét, így az elmúlt években alig mutatkoztak együtt nyilvánosan, ám az E! Online úgy tudja, hogy már a menyegzőre is sor került, ugyanis nemrégiben kerülhetett az énekes ujjára az a gyűrű, mellyel a napokban fotózták le.

Hihetetlenül boldogok együtt, Usher pedig már alig várja, hogy élete hátralévő részét együtt töltsék. A gyerekei is nagyon szeretik Grace-t, és ő is jól kijön a fiúkkal  – nyilatkozta egy benfenntes a magazinnak. 

A pletykák mellett szól az is, hogy a menyasszony nemrégiben közzétett egy képet kettejükről az Instagramon, melyen szintén ott virít Usher ujján az illusztris gyűrű, ám hivatalosan még nem erősítették meg, hogy valóban összeházasodtak-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek