Starity

Szír árvákért énekelt Shakira

2015. szeptember 28. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira a United Nations General Assembly rendezvényén vett részt pénteken, ahol Lennon 1971-ben megjelent legendás slágerét, az Imagine adta elő.

hirdetés

Mint említettük, Shakira nem csak vendégként, hanem előadóként is vett részt a fent említett rendezvényen New Yorkban, ahol a The Beatles egykori alapítótagjának egyik legnépszerűbb szerzeményét, az Imagine-t adta elő. Az énekesnő a hazájukból menekülés közben megfulladt két szír árvának, Aylan és Ghalib Kurdinak ajánlotta a dalt.

A gyermekeinknek joga van az esélyegyenlőséghez, ahhoz, hogy boldoguljanak, hogy boldogok és egészségesek legyenek, és biztonságban érezzék magukat. Eljött az idő, hogy ne csak elképzeljük ezt, hanem cselekedjünk is – mondta az énekesnő a felvezetésben.

A kolumbiai szépség egyébként a UNICEF jószolgálati nagykövete, és elsősorban a gyermekek jogaiért küzd, mely anyaként többszörösen is fontos ügy számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek