Starity

Éheznie kellett Tóth Gabinak

2015. szeptember 28. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 Összezárva Friderikusszal című műsorában vallott élete egyik legsötétebb időszakáról az énekesnő.

hirdetés
Éheznie kellett Tóth Gabinak
Fotó: Facebook/Tóth Gabi

A külvilágnak azt mutattam, hogy minden rendben. Ám igazából nem volt így. Előfordult, hogy a supermarketben vissza kellett raknom a sajtot, mert nem volt rá pénzem, hogy megvegyem. Miközben én voltam az év női hangja – idézi Tóth Gabi szavait a Blikk. A 27 éves énekesnő Friderikusz Sándort avatta be élete embert próbáló időszakába, és arról is őszintén mesélt, hogy helyzetét csak tovább nehezítette az, hogy betegségével is meg kellett küzdenie.

Voltak ilyen jóindulatú cisztáim, ilyen daganatos dolgok. Nem lehetett örökletes, mert a családban senkinek nem volt ilyen. Én hiszek abban, hogy ezeknek lelki okai vannak – vallotta Gabi, aki négy éven át volt kénytelen nélkülözni, és annyira megrekedt a karrierje, hogy sminkesnek kellett állnia, hogy Budapesten maradhasson és fenntartsa magát.

Szerencsére azóta átlendült ezen az időszakon az énekesnő, aki jelenleg sikeresebb, mint valaha, új párja, a Tha Shudrasból ismert Trap kapitány mellett pedig a boldogság is rátalált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek