Starity

Robert Pattinsonnak elege van az utálkozókból

2015. szeptember 28. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg piszkálódó komment érkezik nap mint nap Robhoz menyasszonya miatt.

hirdetés
Robert Pattinsonnak elege van az utálkozókból

Rengeteg kiritka éri Robert Pattinsont párválasztása miatt, ám a színész saját bevallása szerint már nagyon unja a gyűlölködő és rasszista kommenteket, melyekkel leendő feleségét, FKA Twigset illetik.

Úgy hiszem, hogy a normális emberek többsége nincs a kommentelők között. Nem ismerek senkit, aki kommenteket hagyna bárhol is. Ezek csak pincében élő démonok - vallotta az utálkozókkal kapcsolatosan a 29 éves sztár, majd így folytatta: Van ez a különös dolog, amikor felhagysz azzal, hogy megpróbáld jobb belátásra bírni ezeket az arctalan valakiket. Minél jobban idegesítenek, annál nagyobbak lesznek, mert te teszed naggyá őket. 

Rob azt is elárulta, hogy felhagyott azzal, hogy a hozzászólásokat olvassa egy-egy róla szóló cikk vagy videó alatt, ám saját bevallása szerint néha megszegi a saját maga által felállított szabályokat. Vannak időszakok, amikor teljesen kiiktatom ezeket az életemből, és olyankor fantasztuikusan érzem magam. Aztán időnként visszaesek. Tényleges hatással van az emberre az, amit néhány idióta a fórumokon írkál. Ezek mindig azok az emberek, akik közel akarnak férkőzni hozzád, hogy lerombolják az egódat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek