Starity

Nyilvánosságra hozza meztelen képeit Gisele Bündchen

2015. szeptember 28. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szupermodell november 1-jén dobja piacra aktfotóit tartalmazó gyűjteményét, mely előreláthatóan 700 dollárba kerül majd.

hirdetés
Nyilvánosságra hozza meztelen képeit Gisele Bündchen
Fotó: ELLE Magazine

Úgy tűnik, mégsem volt túl jövedelmező üzlet Gisele Bündchen számára a döntés, miszerint felhagy a modellkedéssel, ugyanis a róla készült közel 300 meztelen képet kívánja könyv formájában megjelentetni novemberben - méghozzá igen borsos összeg fejében. A mindössze ezer példányszámban nyomtatásra kerülő könyvben az utóbbi 20 év legjobb képei kapnak majd helyet, és darabjáért 700 dollárt kér majd a 35 éves szőkeség.

A mű egyébként Németországban kerül először az üzletek polcaira, és a kiadó ígérete szerint tartalmazza majd Gisele legközelebbi barátainak, családtagjainak és kollégáinak méltató szavait azzal kapcsolatosan, hogyan is vált a világ egyik legkeresettebb modelljévé a kétgyermekes anyuka.

További érdekesség, hogy a modell egyesével ír alá sajátkezűleg minden példányt, így azok, akik beruháznak a könyvre igen értékes lapokat tarthatnak majd a kezükben. Gisele egyébként év elején jelentette be visszavonulását, a Forbes pedig nem sokkal ezelőtt hozta nyilvánosságra, hogy a brazil topmodell magasan a legfizetettebb modell napjainkban a maga évi 44 millió dolláros bevételével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek