Starity

Nick Jonasszal randizik Kate Hudson?

2015. szeptember 29. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden jel arra utal, hogy nem csupán barátság van az énekes és a színésznő között.

hirdetés

Korkülönbség ide vagy oda, nagyon úgy fest, hogy nemrégiben egymásra talált Kate Hudson és Nick Jonas, ugyanis a párost több alkalommal is lencsevégre kapták az elmúlt napokban. Kate és Nick a hétvégét is együtt töltötte, melynek során ellátogattak az orlandói Disneylandbe, ahol egy szemfüles rajongó kapta őket lencsevégre, miközben felültek a hullámvasútra.

Fotó: Twitter/DNCE

Azonban nem ez volt az egyetlen, amikor kiszúrták őket együtt, ugyanis másnap édes kettesben villásreggeliztek a Miamiban található Soho Beach House-ban, a szemtanúk elmondása szerint pedig egy elkülönített medencében pancsoltak a szabad idejükben, ami megakadályozta azt, hogy a kíváncsi szemek és a lesifotósok kiszúrják őket.

Még ugyanaznap este a 36 éves szőkeség Nick a Fillmore Miami Beachen tartott koncertjét is megnézte, majd a LIV nightclubban fejezték be az estét. Egyelőre még egyik fél sem erősítette meg hivatalosan az összetartozást, ám a benfenntesek elmondása szerint úgy viselkedtek egymás társaságában, mintha együtt lennének.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek