Starity

Kendall Jennerrel randizik Orlando Bloom?

2015. szeptember 29. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Sun értesülései szerint a nyár nagy részét titkos randikkal töltötte a színész és a modell.

hirdetés
Kendall Jennerrel randizik Orlando Bloom?

A fent említett lap értesülései szerint júliusban bontakozott ki a románc Orlando Bloom és Kendall Jenner között, amikor a színész a modell otthonául szolgáló Los Angelesben forgatott. Bennfentesek elmondása szerint kapcsolatuk az egész nyárra szólt, ám mindvégig igyekeztek titokban tartani azt, ami nem is csoda annak fényében, hogy A Gyűrűk Ura sztárja kétszer annyi idős, mint a Keeping Up With The Kardashiansban megismert 19 éves szupermodell.

A korkülönbség nem igazán zavarja őket, amikor együtt vannak, ennek ellenére mindketten úgy érzik, túl korai lenne nyilvánosságra hozni a kapcsolatukat most, amikor kezdenek komolyra fordulni a dolgok közöttük – nyilatkozta egy állítólagos barát nemrégiben.

Érdekesség, hogy nem Kendall az első modell, akin megakadt a sármos színész szeme, hanem immár nyolcadik a sorban. Orli egyébként Miranda Kerr férje volt korábban, házasságukból pedig van egy négyéves kisfia, Flynn. A kérdés már csak az, hogy vajon ez a kapcsolat is ugyanolyan kérészéletű lesz, mint ami a többi modellhez fűzte a színészt vagy ezúttal készen áll arra, hogy megállapodjon napjaink egyik leghíresebb famíliájának tagja mellett?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek