Starity

Lady Gaga lett az év nője

2015. szeptember 30. 07:07   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift, a tavalyi év legkiemelkedőbb női alakja után idén Lady Gaga kapta meg azt a megtiszteltetést, hogy 2015-ben a Billboard Women of the Year néven hivatkozzanak rá.

hirdetés
Lady Gaga lett az év nője
Fotó: Bang Showbiz

2015-ben először a Billboard Women in Music elnevezésű rendezvényét a televízióban is lehet majd követni az Egyesült Államokban, annak köszönhetően, hogy a Billboard és az amerikai Lifetime csatorna három éves szerződést kötött egymással. A jeles eseményre december 11-én kerül sor New Yorkban, míg a televízióban december 18-án fogják sugározni a ceremóniát.

Örömmel társulunk a Billboarddal e különleges esemény kedvéért és azért, hogy idén először jóval nagyobb közönség elé kerüljön a gála. Lady Gaga egy kivételes művész. Erős, bátor és kitartó. Örömmel ajánljuk fel adásunkat, hogy elismerjük munkásságát – nyilatkozta Liz Gateley, a Lifetime csatorna egyik vezetője.

Gaga jövő héten, október 7-én fog debütálni színésznőként az FX csatorna American Horror Story legújabb évadában, melyet kétségkívül milliók várnak már tűkön ülve. A hatszoros Grammy-díjas énekesnő nemrégiben az első helyet is megszerezte a Billboard Billboard + Twitter Trending 140 charton legújabb kislemezével, a Til It Happens To You-val. A dallal és a hozzá készült klippel a szexuális erőszak ellen kíván fellépni az énekesnő. Az Anyaszörny legutóbb júliusban szerepelt a listán Tony Bennettel közösen készített jazz dalukkal. Az egymást elképesztően jól kiegészítő páros azt követően turnéra indult Észak-Amerikában, de Európa nagyvárosait is bejárták, hogy a Grammy-díjas Cheek to Cheeket reklámozzák. Lady Gaga legújabb szólóalbuma várhatóan 2016-ban érkezik.

A Billboard Év Nője mindig is a kitűnőséget képviselte a zenében, továbbá egy olyan kulcsfigura, aki olyannyira nagy befolyással bír, hogy egész évben róla beszélnek. 2015-ben ezt Lady Gagánál senki nem tudta jobban megtestesíteni. Az elképesztően kimagasló teljesítményétől kezdve az idei Oscar-díjátadón, a kritikusok által is méltatott turnéján át, nem beszélve saját alapítványáról és filantróp tevékenységeiről és persze legújabb televíziós szerepéről, napjainkban nincsen más női előadó, aki nagyobb lenne nála – áll a Billboard magazin honlapján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek