Starity

Szólókarrierbe kezd Bill Kaulitz

2015. október 09. 13:01   |   Szerző: Wivendii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tokio Hotel frontembere hamarosan megjelenteti első önálló szerzeményét, mely a Love Don't Break Me címet viseli.

hirdetés

Bill Kaulitz a napokban jelentette be, hogy első önálló szerzeményén dolgozik, ami vélhetően messze eltér a Tokio Hotel-féle irányvonaltól, ezért is a saját neve alatt jelenteti meg. Az énekes a zenekar oszlopos tagja a kezdetektől, gyakorlatilag a szemünk láttára nőtt fel, így többen úgy vélekednek, hogy pont egy újabb változás része az is, hogy ki akarja próbálni, milyen szólóban, mások szerint azonban egy kampány részeként teszi közzé a dalt.

A 26 éves német származású zenész már le is forgatta a Love Don't Break Me kisfilmjét, melybe az Instagramon engedett bepillantást nyerni, de egyelőre nem tűzte ki a dal megjelenésének pontos dátumát.

Bill természetesen a tokio hoteles munkásságát sem hanyagolja el, jelenleg a csapat három évnyi szünet után megjelent Kings of Suburbia című albumával koncertezik Oroszországban a Feel It All World Tour keretein belül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek