Starity

Freelee the Banana Girl kipécézte magának Zoellát az életmódja miatt

2015. október 08. 08:08   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy a Freelee The Banana Girl névre hallgató blogger nem bír magával és egyre több embernél szeretné kihúzni a gyufát. Ez alkalommal az ismert 25 éves beautygurut, Zoellát pécézte ki magának.

hirdetés
Freelee the Banana Girl kipécézte magának Zoellát az életmódja miatt
Fotó: Twitter

Aki egy kicsikét is elmerül a YouTuberek világában, az tudja, hogy Freelee the Banana Girl nevét többen a tiszteletlen és érthetetlen viselkedése miatt ismerik – a maradék megtekintők pedig a vegán életmódjára kíváncsiak – és pont emiatt szerepel a neve több internetes híresség feketelistáján.

Freelee már jó ideje a vegánok táborát erősíti, ami azt jelenti, hogy nemcsak húst, de még állati eredetű termékeket sem fogyaszt (tojás, tej, stb.). A videós hölgyemény már nem egy YouTubert kritizált csupán azért, mert nem hajlandó az általa folytatott életstílust követni, nem egyszer tett bicskanyitogató megjegyzéseket a non-vegánokra, ezúttal éppen az ismert brit beautyguru, Zoe Sugg, ismertebb nevén Zoella került Freelee teritékére.

Készíteni fogok néhány Zoellás videót a közeljövőben, mert nagyon sok mindenről akarok beszélni. Zoe nagyon szereti Nalát, a kutyáját, nagyon jól bánik vele és ezután mégis elfogyaszt egy olyan állatot, ami ugyanannyira okos, csodálatos és különleges, mint Nala. Ezenfelül egy olyan ipart támogat, amely fájdalmat és szenvedést okoz olyan csodálatos állatoknak, akik nem különböznek Nalától.

Nem is kellett több, Freelee rajongói elárasztották Zoe Instagramját és Twitter-oldalát, ahol megpróbálták ráerőltetni az életmódváltást. Zoella egyelőre nem nyilatkozott a kisfilmről, azonban blokkolta a szőkeséget a közösségi weboldalain. Egy dolog viszont biztos: Zoe Sugg rajongói nagy valószínűséggel nem fogják szó nélkül hagyni az esetet, és visszavágnak Freelee-éknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek