Starity

Várandósan tér vissza Bridget Jones

2015. október 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint tíz évvel az előző rész után, ismét a mozikba csábítja a szingliket Bridget Jones.

hirdetés
Várandósan tér vissza Bridget Jones
Fotó: Jason Bell

A Working Title Films vállalkozott a nem könnyű feladatra, hogy ismét filmre vigye Bridget Jones történetét, aki immár a negyvenes éveiben járó, első gyermekét váró kismamaként tér vissza a filmvászonra – és mit ad Isten: újra szingli. 

A filmet forgalmazó társaság nemrégiben jelentette be, hogy 2016. szeptember 16-án kerül a mozikba a Renée Zellweger főszereplésével készülő filmsorozat harmadik része, melyet ezen a héten kezd forgatni a stáb. A készülő produkcióban szerencsére nem kizárólag a főszereplő, hanem szerelme, a Mark Darcy-t alakító Colin Firth is visszatér, valamint Patrick Dempsey-vel egészül ki a stáb. A rajongók legnagyobb szomorúságára azonban Hugh Grant nem tér vissza.

Érdekesség, hogy az első két film (Bridget Jones – 2001; Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! – 2004) Helen Fielding könyvsorozatán alapult, melynek lapjain az írónő nem mindennapi, és kínos pillanatokkal teli szerelmi életét meséli el. A harmadik rész szintén hű marad Helenhez, ugyanis a mű a hölgy a The Independent lapjain megjelent rovatán nyugszik.

Visszatérve a történetre: mint említettük, Bridget ismét az egyedülállók népes táborát erősíti, ám egy ennél is nagyobb megpróbáltatással kell szembesülnie a negyvenes szöszinek, ugyanis kiderül, hogy elővigyázatlanságának hála, teherbe esett, ám azt nem tudja, kitől. Érdekesség, hogy míg az első két filmben hízókúrára fogták a szinglik királynőjét alakító Renée-t, addig a 46 éves színésznő idén ezt nem vállalta be, így ezúttal mesterségesen hozzák formába a készítők.

Íme, az új rész első plakátja (Fotó: Working Title Films)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek